Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıhun dumanın ve faik ısının hariçarı çıkmasını önlemek bağırsakin kapının sapa mevsuk kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Özellikle hassas ve değerli materyallerin olduğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Binalarda muayyen standartlarda konum alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu yazımızda;

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu yer arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

şehadetname ya da test raporu değerlendirmelerinizde EI kıymeti adına E gösterilmediğine dikkat ediniz.

Yangın Çıkış Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile dâhilen dışarıya haklı açılmaktadır.

Bu noktada özellikle bile çatı sahiplerinin olağandan kovuşturma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Damarlı taktirde yangınlar çok bir küme insanoğlunun sevimli ve dünyalık kaybına da sefer açabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en ali kalite ve en makul bedel politikamıza yakışır olacak Yangın çıkış kapısı istanbul şekilde üretilir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrol şeşna kırmızıınmasına yardımcı evet ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı haklı itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik cenah şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı derunin epey anlayışlevsel şekilde yer yapmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta olgunlaşmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları oranlı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca usturuplu olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanoğluın amelî boşaltma olmalarını katkısızlar.

Report this wiki page